Studenterkørsel

Vi har en fire-årig erfaring med studenterkørsel. Vi kører kun med lastbiler, der er specielt bygget til kørsel med studenter.
Vores studentervogne er synet og godkendte til at medbringe op til 34 personer. 


Vores pakker

Pakkeløsning 1 med DJ

  • En større studentervogn med mere danseplads.

  • En dygtig og super motiveret DJ, som spiller for jer og underholder jer så længe turer varer

  • Professionelt DJ mixerpult

  • 2 stk. top højtalere og en kraftig bashøjtaler LED Lysshow

Pakkeløsning 2 uden DJ

  • En større studentervogn med mere danseplads
  • I medbringer egne højtalere

Alle vores tilbud gælder for kørsel på hele Sjælland og i København. Vores priser er fast og uden ekstra tillæg. Prisen inkluderer rådighed over en Festlastbil i 12 timer (11 timers kørsel og 1 time til pyntning), sidebænke, fri kilometer, brændstof, chauffør, tilladelser, forsikring og rengøring efter kørslen.

Ring eller skriv til os til at få et uforpligtende tilbud. Erling: 40 42 89 36

Det praktiske

Man betaler i 2 rater. Rate 1 er 1/3 af det samlet beløb i depositum. Rate 2 er det resterende som man betaler på dagen for kørslen, eller på vores konto senest en uge inden kørslen.

Hvordan foregår kørslen?

I kan pynte jeres studentervogn den med de farver og gimmicks, I synes passer til jeres klasse. Traditionelt udgør pynten bøgegrene, balloner og plakater/lagener med tekst. Vi har strips og snor med i en pyntekasse. Det kan i bruge til at hæfte jeres pynt og budskaber på studentervognen.

Alle vores dygtige chauffører har masser af erfaring i køre store køretøjer på ansvarlig og professionel vis. Vi sørger for polititilladelser og forsikringer. Så kan vi lovligt og forsvarligt køre jeres klasse rundt, mens I holder fest. Disse tilladelser medbringer chaufføren, og har dem med i bilen hele dagen.

Ruteprogram

Vi kører på hele Sjælland og i København. Ruten planlægges af jer, og sendes herefter til os. Vi tager en dialog i forhold til ruten, da køretøjerne har dog en højde, der kan forhindre, at vi kan køre den direkte vej til den næste destination. Derfor kan det på visse strækninger blive nødvendigt, at chaufføren må køre en omvej. Jeres program tilsendes til os senest to uger før turen finder sted.

Vi kan kun få polititilladelse til at køre med vores Festlastbiler i forbindelse med afslutning af en minimum 2 årig eksamen – eksamenskørsel.